Lichtstraten & Daglichtsystemen

Lichtstraten & DaglichtsystemenLichtstraten & Daglichtsystemen
Een plat dak is vaak een erg mooie en soms doeltreffende oplossing voor een veranda, carport of aanbouw,... maar helaas neemt dit vaak ook veel licht weg. Een ideale oplossing is daarom een lichtstraat. Zo brengt u opnieuw veel daglicht binnen gecombineerd met een extra ruimtelijk gevoel.

Een lichtstraat voor platdakconstructies zijn opgebouwd uit aluminium profielen voorzien van een poedercoating, welke in elk gewenste RAL-kleur gecoat kunnen worden.
Daglicht binnenhalen in je woning heeft tal van voordelen. Je interieur wordt verlicht, wat meer wooncomfort betekent. Bovendien verandert de aard van het daglicht continue, naargelang de seizoenen, wat een bijzondere dynamiek teweeg brengt. En ten slotte is daglicht gratis, en dat merk je aan de energiefactuur
Beglazing voor een lichtstraat in terrasoverkapping is 8 mm gelaagd veiligheidsglas en wordt ingeklemd door middel van kliklijsten met neopreen afdichting.
Beglazing voor een lichtstraat gemonteerd op een uitbouw is HR++ isolatieglas of zonwerend isolatieglas.
De profielen van een lichtstraat voor serres of uitbouwen wordt voorzien van een kunststof isolator voor een volledige koudebrug onderbreking.
Er zijn 3 modellen lichtstraten waar u een keuze uit kunt maken t.w.

  • Het vrijstaande zadeldak,
  • vrijstaand lessenaardak en
  • het lessenaardak gemonteerd tegen de bestaande achtergevel


Contactgegevens

Neem gerust contact opVerabouw
Mart van den Broek

Linie 42
5405 AN   UDEN

Routebeschrijving

KvK 1718 8019

0413 - 248 348

info@verabouw.nl

www.verabouw.nl